Jövő héttől újdonsággal készülök, méghozzá a gyantázás utódjával, amely nem gyanta, hanem ItalWax!

Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható.

MAVEX ganoderma fiatalító, bőrmegújító kezelés arcon nyakon dekoltázson

Fényvédelem

2018.01.31

A hőmérséklet nem jelzi, hogy mennyi UV sugárzás érkezik a Napból. Ez azt jelenti, hogy napos téli napokon is megéghetünk.

Rosacea

2018.01.30

Sajnos egyre gyakoribb jelenség; az orron, az orcákon, az állon és a szemek körül a bőr kipirul, gyulladt lesz, ami fájdalomml is jár. Később kisebb - nagyobb értágulatok, gyulladt, gennyet tartalmazó csomók keletkeznek a faggyúmirigyek környékén a beeg területen, ezek az értágulatok sokszor maradandóak, ne húzódnak össze.

Idővel a bőr kötőszövetének rosttartalma, a sejtek egymáshoz feszülése csökken. A faggyútermelődés lelassul, így zsírhiány alakul ki, aminek velejárója a vízhiány. A bőr ráncai elmélyülnek, újabb barázdák alakulnak ki.
Ránctalanítás céljából a mikrodermabrázió&mezoterápia kombináció, az O2 kezelés illetve a biomolekuláris lapmaszk a leghatásosabb...

A tinédzser kor egyik legsűrűbben előforduló problémája az akne, közismertebb nevén pattanás, ami azon túl, hogy esztétikailag zavaró, lelki sérüléseket is okozhat.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el